Derksen Automotive kan de grijs kenteken ombouw voor uw SUV verzorgen. Door uw auto klasse op grijs kenteken te rijden kunt u tienduizenden euro’s besparen op de BPM en duizenden euro’s op de motorrijtuigenbelasting / wegenbelasting. Derksen Automotive bouwt uw SUV om zodat deze voldoet aan alle eisen die aan grijze kentekens worden gesteld. Bij ons bedrijf bent u aan het goede adres voor een kwalitatief hoogwaardige ombouw. Bij ons geen plastic en rammelende of krakende constructies!

Bij de ombouw naar grijs kenteken worden de volgende zaken aangepast:

  • Vervangen zijramen in laadruimte door polyester met privacy look afwerking hoogglans zwart.
  • Monteren vlakke laadvloer.
  • Monteren tussenwand met ruit van veiligheidsglas.
  • Bekleden tussenwand en laadvloer met hoogwaardig tapijt.

En omdat dit allemaal handwerk is zijn er ook extra opties mogelijk, zoals een luchttunnel voor bijvoorbeeld een hond. (zie foto’s)

Ook kan de ombouw voorzien worden van lades onder de vloer of vakken.

Alles is mogelijk.

Na ombouw dient uw voertuig bij de RDW gekeurd te worden zodat deze als grijs kenteken kan worden geregistreerd. Deze kunnen wij ook voor u verzorgen.

U heeft bij ons al een hoogwaardige ombouw vanaf € 2499,- exclusief BTW!

Ook kunnen wij een compleet nieuwe auto leveren op grijs kenteken met een hoge korting en BPM voordeel of een leuke occasion voor u importeren.

Onder andere de volgende auto’s zijn mogelijk: Mercedes ML GL GLE GLS G Klasse BMW X5 E70 F15 Volvo XC90 Landrover Discovery Defender Range Rover Vogue.

Andere merken en modellen in overleg.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de ombouw naar grijs kenteken? Neem dan contact op met 06-55862984!

Langs komen? Neem contact op
Naar boven